Opiskelijajäsenyys

44,00  (sis alv 24%)

Opiskelijajäsenyys (-20%). Tarkistamme voimassa olevan opiskelijakortin ensimmäisellä harjoituskerralla.

Toistaiseksi voimassa oleva kuukausijäsenyys OGT:n pienryhmätreeneihin oikeuttaa sinut osallistumaan kolmelle (3) OGT FUNCTIONAL, OGT MOBILITY & OGT HIIT -viikkotunnille per kalenteriviikko.

Tilattuasi tuotteen, sinun tulee rekisteröityä WODconnect-palveluun ja liittyä salille OGT Valmennuskeskus (https://www.wodconnect.com/ogt-valmennuskeskus). Tämän jälkeen aktivoimme kuukausijäsenyytesi järjestelmässä ja pääset varaamaan paikkoja pienryhmätunneille. Suosittelemme lataamaan WODconnect-sovelluksen puhelimeen App Storesta tai Google Playsta.

Laskutus aktivoituu ostopäivästä seuraavan kalenterikuukauden ensimmäisenä päivänä ja tapahtuu jatkossa automaattisesti WODconnectin laskutusjärjestelmän kautta.

Voit irtisanoa kuukausijäsenyyden koska tahansa ennen seuraavan laskun saapumista lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@outdoorgymturku.fi. Mikäli seuraavan kuun lasku ehtii saapua, ei sitä voi enää peruuttaa.

Mikäli haluat maksaa jäsenyyden liikunta- ja kulttuurieduilla (SmartumPay, MyEdenred, ePassi tai Eazybreak), olethan yhteydessä sähköpostitse tai OTA YHTEYTTÄ-sivun kautta.

Kuvaus

Saatat myös pitää...